Υπηρεσίες

 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ
Εάν το αυτοκίνητο σας δεν μπορεί να μετακινηθεί λόγω τρακαρίσματος, και εφόσον δεν έχετε "οδική βοήθεια -μεταφορά" στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας, σας μεταφέρουμε το όχημα σας εντελώς δωρεάν στις εγκαταστάσεις μας (εντός θεσσαλονίκης), και με πολύ χαμηλό κόστος για μεταφορά εκτός Θεσσαλονίκης.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Απλά με ένα τηλέφωνο, ερχόμαστε στον χώρο που θα μας ζητήσετε για να παραλάβουμε το αυτοκίνητο σας όπως και όλα τα απαραίτητα έγγραφα ή δικαιολογητικά για την επισκευή του και επίσης ερχόμαστε στο χώρο σας για να σας το παραδώσουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μία ακόμη παροχή της εταιρίας μας που μπορεί να σας εξυπηρετήσει για την μετακίνηση σας, είναι η παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης, μέχρι το πέρας της επισκευής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση επιπλέον και εντελώς δωρεάν με ενα απο τα ελεγμένα οχήματα εξυπηρέτησης πελατών.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ
Η εταιρία μας διαθέτει κρύσταλλα όλων των τύπων οχημάτων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη. Σας αντικαθιστουμε το παρμπριζ του αυτοκινητου σας με την πιο μικρη λεπτομερια σε μια τετοια ειδικη περιπτωση.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Προσφέρουμε σε ειδικές τιμές αναβάθμιση του εργοστασιακού εγκεφάλου του κινητήρα με προσαρμογή στο νέο καύσιμο (LPG). Η τοποθέτηση υγραεριοκίνησης είναι μία αυστηρώς υπεύθυνη τοποθέτηση, γι αυτό και οι ειδικοί μας είναι από τους καλύτερους στο είδος τους με εγγύηση σωστής τοποθέτησης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
Τοποθετούμε κοτσαδούρες σε όλα τα αυτοκίνητα.
 
ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ
Είτε αφορά τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου σας, είτε την πληρωμή από την ασφαλιστική, είτε την διαγραφή - απόσυρση του αυτοκινήτου, εσείς απλά μας εξουσιοδοτείτε με μία σας υπογραφή και όλα τα αναλαμβάνουμε εμείς, χωρίς να δυσκολευτείτε ή να ταλαιπωρηθείτε.
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Σε ειδική τιμή για τους πελάτες μας, προσφέρουμε τον βιολογικό καθαρισμό με εγγύηση αποτελέσματος για ένα καθαρό αυτοκίνητο. Ο βιολογικός καθαρισμός αποτελείται από:
  • Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας
  • Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
  • Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
  • Καθαρισμός τζαμιών
  • Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
  • Πορτμπαγκάζ