Εμπόριο AUTO

 
Ό,τι τύπο αυτοκινήτου κι αν ψάχνετε, σε εμάς θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στην οδηγική σας συμπεριφορά. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, εκτάσεως 7 στρεμμάτων μπορείτε να δείτε από κοντά το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο, και να εξυπηρετηθείτε από το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας. Λόγου της φύσης της δουλειάς μας, τα αυτοκίνητα μας ειναι πλήρως και εξονυχιστικά ελεγμένα απο τους ειδικούς μας για να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη και άψογη κατάσταση του αυτοκινήτου.

Στην κατηγορία του πετρελαιοκίνητου, σας εγγυούμαστε την χαμηλότερη τιμή της αγοράς και την εγγύηση των πραγματικών χιλιομέτρων. Τα αυτοκίνητα παραδίνονται στον αγοραστή με καινούργιο Κτεο, Βιολογικό καθαρισμό, εγγύηση ατρακάριστου πλαισίου και με γενικό SERVICE.
 
*** Επίσης μπορούμε να βρούμε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει είτε από το εξωτερικό, είτε από την Ελλάδα πλήρως ελεγμένο και εγγυημένο και σε μεταχειρισμένο και σε καινούργιο ***
 
Είμαστε πάντα δίπλα στον καταναλωτή και τον εξυπηρετούμε σε όλα όσα θέλει για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό του. Μπορείτε να προμηθευτείτε το αυτοκίνητο που θέλετε και να κερδίσετε σε αξία, στο service, μιας και η εταιρία μας παρέχει όλο το "πακέτο" για το αυτοκίνητο!

Δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε!