Η εταιρεία μας δραστηροποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου με πολυετή εμπειρία. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο αυτοκινήτων. Αναλαμβάνουμε την επισκευή του οχήματος σας σε περίπτωση τρακαρίσματος, καθώς και απόσυρση αυτοκινήτων, βιολογικό καθαρισμό και τοποθέτηση roll bar.  

Σε μια εκταση 7 στρεμματων και με μια πληρως εξοπλισμενη μοναδα αυτοκινητου και με ολα τα συγχρονα μηχανηματα, ειμαστε πλεον οι ειδικοι στον τομέα αυτό. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να συζητήσει μαζί σας και να σας εξυπηρετήσει, όσον το δυνατόν γρηγορότερα.

Τα πολλαπλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου, εγγυούνται την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν για την γρήγορη και επαγγελματική εργασία στο όχημα τους.

Σκοπός μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τροπο. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν ξεχωριστή περίπτωση και φροντίζουμε ώστε να μείνει ικανοποιημένος στο έπακρο. Από μια απλή αλλαγή λαδιών μέχρι την πιο δύσκολη επισκευή, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να φέρουμε εις πέρας την εργασία.

Αναλαμβάνουμε την απόσυρση του αυτοκινήτου σας χωρίς περιττά έξοδα, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοποθετήσεις υγραερίου και τοποθετήσεις κοτσαδόρων. Επίσης, στον χώρο μας λειτουργεί συνεργείο και βαφείο.